Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Landet i natt

GARDERMOEN (Dagbladet): - Vi fikk ikke hotellrom i København. Derfor måtte vi komme i natt, men resten av gutta sover over hos venner i Danmark, sier Larry Mullen Jr, trommis i U2 som i natt ankom Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da hadde han gått direkte av scenen i København, en strålende konsert, ifølge Mullen. - Vi ser fram til å spille her. Det er jo en stund siden, smilte en strålende opplagt Larry Mullen Jr., som slo av en prat med pressen på Gardermoen i natt.

- Men det er klart dette er slitsomt og intenst. Vi har jo over 100 konserter på denne turneen, men den er mindre enn Zooropa, sier han.

U2 skal også tilbake til USA etter Europa-runden, men Mullen er ikke tvil om hvem han liker best å spille for.

- Europeerne kan jo tekstene og låtene! Det blir en helt annen stemning på konsertene i Europa enn i USA, fastslår han, som husker Bonos telefon til tidligere fiskeriminister Jan Henry T. Olsen.

- Han var en nice guy.

- Hva skal du gjøre i morgen?

- Jeg vet ikke. Har du noen forslag?

- Nja, kanskje reise en tur ut på fjorden.

- Ligger den langt i fra hotellet?

- Bare noen hundre meter!

- Ja, da blir det kanskje fjordtur i morgen, smiler Mullen, som også røper at praten er godt i gang om en ny U2-skive. Men den ligger fortsatt et stykke fram i tid. Først skal han spille foran vel 40000 på Valle Hovin og turnere i ett år til.