Landslagsspiller dømt til døden

Fotballspillere drepte mann med sverd.

DREPTE MANN: Fotballspilleren Fayez Jomma har en bakgrunn fra landslaget til De forente arabiske emirater. Her feirer han en scoring for laget Sharjah. Nå er han og to andre fotballspillere dømt til døden for et brutalt drap.           (AFP PHOTO/STR)
DREPTE MANN: Fotballspilleren Fayez Jomma har en bakgrunn fra landslaget til De forente arabiske emirater. Her feirer han en scoring for laget Sharjah. Nå er han og to andre fotballspillere dømt til døden for et brutalt drap. (AFP PHOTO/STR) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre fotballspillere fra De forente arabiske emirater dømt til døden for drap, en av de tiltalte har en bakgrunn fra landslaget.

Fayez Jomma, hans bror Mouse og Mohammed Najeeb har blitt dømt for drapet på en mann bare omtalt som JJ. De tre skal ha dolket offeret med sverd i ansiktet, brystet og i halsen etter å ha sjikanert mannen gjentatte ganger, skriver Sky News.

- Blind voldDe tre tiltalte er alle fotballspillere fra De forente arabiske emirater, og Fayez Jomma har tidligere spilt landslagsfotball. Han spilte inntil nylig for klubben Sharjah sammen med en av de andre tiltalte, Mohammed Najeeb.Det var totalt ni menn involvert i angrepet på den drepte, og ifølge offerets familie skal det ha dreid seg om blind vold. Gjerningsmennene skal også ha vært påvirket av alkohol.

- Offeret stod ved veien da de stoppet bilen og begynte å plage han, forteller en representant for offerets familie til avisen 7days.

- Han var bare 800 meter fra hjemmet sitt da de angrep han og dolket han flere ganger. Så flyktet de, og noen av dem prøvde å rømme landegrensen, forteller familiens representant Al-Kumaity til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer