Landslagsspiller i håndball siktet for voldsbruk

En 26 år gammel mannlig landslagsspiller i håndball er siktet for å ha sparket og slått en uskyldig person. Overfallet skal ha skjedd etter at spillerens klubb Sandefjord tapte kampen om seriegullet onsdag..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagsspilleren, som tidligere er dømt for uprovosert vold, overfalt ved 05-tiden torsdag morgen en 36 år gammel mann i huset der han hadde vært på nachspiel etter kampen i onsdag kveld.

- Han sto utenfor døren min med en spade i den ene hånden og en flaske vin i den andre og sa «nå skal vi ta oss et glass vin». Jeg svarte at jeg var uinteressert og at jeg ville sove, forteller voldsofferet til VG.

Sandefjordmannen skal deretter ha blitt slått i gulvet, sparket med et kne i ansiktet og slått med en varseltrekant, ifølge VG.

- Jeg er veldig lei meg og beklager sterkt det som har skjedd, uttalte håndballspilleren gjennom Sandefjord Håndballklubbs leder Knut Bakke til VG torsdag kveld.

Klubben har ennå ikke vurdert hvilke konsekvenser voldsepisoden skal få for landslagsspilleren. Mannen ble løslatt i går.