DREPT: To år gamle Lane Graves er bekreft omkommet etter at han ble dratt ut i en lagune av en alligator i Orlando, Florida. Ulykken skjedde mens familien var på ferie ved Walt Disney World hotel. Video: CNN Vis mer

Lane (2) drept av alligator ved Disney-hotell

Vasset i vannkanten da alligatoren angrep. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To år gamle Lane Graves er bekreft omkommet etter at han ble dratt ut i en lagune av en alligator i Orlando, Florida. Det skriver CNN.

I går kveld norsk tid fant en gruppe dykkere Graves like ved der han ble tatt av alligatoren et døgn tidligere. Guttens kropp hadde bare noen få sår.

- Obduksjonen må selvsagt bekrefte dette, men det er liten tvil om at gutten ble druknet av alligatoren, sier Sheriff Jerry Demings til CNN.

Var på Disney-ferie

Familien var på ferie fra Elkhorn, Nebraska og bodde på Walt Disney World hotel i Orlando. De var på en utendørs filmkveld da toåringen vasset ut i vannet.

Ifølge vitner måtte guttens foreldre Matt og Melissa Graves desperat prøvde å redde gutten fra alligatorens grep. Familien tas nå hånd om av krise mannskaper.

Politiet forteller at de muligens har fanget alligatoren, men de vil fortsette å lete inntil de er sikre på at de har tatt den rette alligatoren.

Advarer mot bading i området

Alligatorer er svært vanlige i lagunen, og det var satt opp varselskilt om dette i området, som samtidig oppfordret til å holde seg unna vannet.

Disney-representanten ber om omtanke for familien til toåringen.

- Alle her ved Walt Disney Resort er knust etter at denne nyheten kom. Våre tanker er med familien.

Det finnes omlag 1,3 millioner alligatorer i Florida, i følge Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. Minst 23 personer er drept av alligatorer i Florida siden 1973.