Laney (8) som fikk besøk av 10 000 julesangere som sitt siste ønske, er død

Den kreftsyke jenta som rørte mennesker verden over er død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Delaney Brown (8) er død.

Åtteåringen fra Pennsylvania i USA ble omtalt i medier verden over, blant annet Dagbladet, etter at anslagsvis 10 000 personer møtte opp utenfor sykehuset hennes og sang julesanger.

Hun ble diagnostisert med en sjelden form for leukemi i mai i år. Før jul fikk familien beskjed av legene om at hun bare hadde dager igjen å leve. Familien hennes og støttespillerne deres gjorde da det de kunne for å oppfylle jentas juleønsker: Å få møte superstjernen Taylor Swift og at noen skulle komme for å synge julesanger til henne.

Fredag 20. desember videopratet hun med Swift.

Dagen etter møtte det gigantiske improviserte koret opp utenfor familiens bolig i West Reading. Åtteåringen var ikke i form til å se koret, men hun hørte det.

På familiens Facebook-side «Team Laney» ble det lagt ut et bilde der hun viser to tomler opp med teksten: «I can hear you now!!! Love you!»
I dag kom beskjeden på samme side om at Delaney er død.

- Det er en tomhet i hjertet mitt i dag. Jeg sitter her og venter på at hun skal rope «mamma». Jeg venter på at hun skal gå forbi meg og smile, skriver Delaneys mor, Jennifer Capone-Brown.

- Vi har ikke bare mistet et barn, vi må også trøste og støtte de andre barna våre og si at alt kommer til å bli bra, selv om vi ikke er sikre på det selv.

- Vær så snill og fortsett å be for meg og familien vår, skriver hun.

DØDE: Familien la ut dette bildet på Facebook-siden «Team Delaney» i natt norsk tid. Faksimile
DØDE: Familien la ut dette bildet på Facebook-siden «Team Delaney» i natt norsk tid. Faksimile Vis mer