- Lang valgkamp nøkkel til suksess

Optimistisk Erna Solberg kledd i rødt da hun stemte.

OMSIDER I BOKS: Erna Solberg avgir sin stemme etter en lang og slitsom valgkamp. Men målingene den siste tiden har pekt oppover for Solberg og Høyre. 
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
OMSIDER I BOKS: Erna Solberg avgir sin stemme etter en lang og slitsom valgkamp. Men målingene den siste tiden har pekt oppover for Solberg og Høyre. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||— Jeg tror vi har nådd ut med budskapet vårt. Velgerne har hørt hva vi har sagt. Vi har hatt et tydelig budskap om at vi vil samarbeide og vi har fått fram de viktige sakene vi har satt på topp i valgkampen — skole, samferdsel og skatt, sa Erna Solberg før hun gikk inn og avleverte sin stemme til Høyre.
Fornøyd
Erna Solberg er fornøyd med valgkampen og framgangen på meningsmålingene. Hun er også glad for at hun og partiet i flere sammenhenger den siste tiden er kåret til valgkampvinnere. Mandag formiddag var det fagbladet Kampanje som satte henne og partiet på topp.
— Jeg tror noe av grunnen til at Høyre har gjort det godt i valgkampen, er at vi kom tidlig i gang. Vi har kjørt en lang valgkamp. Vi startet 30. juli, og har holdt på i sju uker, sier hun.

Optimist
Høyrelederen legger ikke skjul på at hun er optimist foran valget, men at det blir borgerlig regjering hvis det blir borgerlig flertall kan hun ikke garantere.
— Høyre vil gjøre det vi kan for å få til en borgerlig regjering ved et borgerlig flertall. Men jeg kan ikke garantere for andre partiers vilje til å skaffe landet en annen regjering, sier hun.
— Er det noe du gjerne skulle sett annerledes i valgkampen?

— Jeg skulle ønske det hadde blitt mer fokus på skolepolitikken. Det er den viktigste saken for Høyre og den viktigste saken for velgerne. Vi foreldre vet at norsk skole må løftes, sier Erna Solberg.


(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer