Lange avhør etter Frogner-skytingen

Seks personer siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De seks mennene som er siktet for å ha skutt en 43 år gammel mann i halsen i Oslo natt til lørdag, satt fortsatt i avhør søndag kveld.

Ifølge politioverbetjent Grete Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt kan avhørene ende med at en eller flere av de siktede blir sluppet fri. Metlid regnet med at avhørene ville pågå fram til 20-tiden.

- Hvorvidt siktelsen mot alle de seks opprettholdes er noe vi skal avgjøre etter avhørene. Vi gjennomfører også avhør av andre personer, sier Metlid til NTB.

Offeret for skytingen, en 43 år gammel mann med østeuropeisk bakgrunn, ble beskutt da han var i ferd med å kjøre ut av garasjeanlegget i en bygård på Frogner i 5.30-tiden lørdag. 43-åringen ble truffet i halsen og ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden hans er ikke livstruende.Automatvåpen De siktede har ifølge Grete Metlid relasjoner til gjengmiljøet i Oslo. Flere medier melder at de har tilknytning til A-gjengen og tre av dem skal være brødre. Likevel karakteriserer ikke politiet saken som et gjengoppgjør.

- Dette er ikke en tilfeldig hendelse. Det er gjengrelasjoner, men vi har ikke satt i verk en tradisjonell gjengetterforskning, sier Metlid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer