Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lange bilkøer

Bilkøene på de norske veiene var lange i ettermiddag. Men det meldes om få forsinkelser hos NSB og på Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SAS hadde allerede i formiddag hentet seg inn og var da ajour med trafikken på Gardermoen etter tåka i går. Men noen små forsinkelser var det likevel utover dagen på grunn av etterslep i mannskapsrotasjonen etter trafikkstansen dagen før.

Også hos Braathens var det meste i rute på Gardermoen i ettermiddag. Men på noen avganger var det opptil en halv times forsinkelser, og Milano-flyet til Braathens var en time forsinket, opplyser informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Braathens til NTB.

Bilkøer

På E6 var det i ettermiddag trafikk-kork fra Gardermoen og nordover til Stange. Ved Gardermoen går E6 over fra firefelts til tofelts vei, og innsnevringen av veien her, sammen med tett trafikk, førte til køer. Også fra Sollihøgda utenfor Oslo og nordover var det bilkøer i ettermiddag, uten at det var spesielt stor påskeutfart, får NTB opplyst ved Vegmeldingssentral.

Også ut av Bergen og Trondheim var det tett trafikk, men ikke forsinkelser i ettermiddag.

Hos NSB gikk trafikkavviklingen greit på den siste store utfartsdagen i påsken, med bare små forsinkelser ut fra Oslo Sentralstasjon, opplyser informasjonssjef Jan-Egil Nyland i NSB Persontrafikk.

(NTB)