Lange køer på E18

Det er lange køer i og rundt hovedstaden mandag morgen.

KØ: Lange køer ved Sandvika mandag morgen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
KØ: Lange køer ved Sandvika mandag morgen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lange køer både på E18 og E6 inn mot Oslo mandag morgen.

- Det er mye trafikk og køene går veldig sakte, sier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen, Hans Are Dahl, til Dagbladet.

Han sier at det er flere faktorer som kan ha forårsaket de lange køene inn mot hovedstaden. Et vogntog fikk mandag morgen stans i Oslofjordtunnelen, noe som førte til at tunellen i flere timer var stengt i begge retninger. I tillegg har flere togstrekninger vært stengt for trafikk på grunn av strømproblemer.

Det gjelder blant annet strekningen mellom Kolbotn og Oslo S og mellom Sandbukta og Asker.

- Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, meldte Bane Nor i morgentimene.

Like etter klokka 09 opplyser Bane Nor at feilen ved Sandbukta er rettet. Ei knapp time seinere er også strekningen ved Holmlia gjenåpnet.

Ved Vika i Oslo har det vært et sammenstøt mellom en buss og en lastebil. Ingen personer er skadd, men det er medfører kø og trafikale problemer i området, skriver politiet.

- Det er vanskelig å si når trafikken vil løsne, sier Dahl og oppfordrer alle bilister til å være oppmerksomme og tålmodige.

Like etter klokka 10 opplyser Dahl at trafikken er i ferd med å normalisere seg.

- Det er fremdeles kø på Mosseveien og ved Sandvika, men trafikkmengden er avtagende også i disse områdene. Det vil nok ikke ta veldig lang tid før trafikken er normalisert igjen, sier han til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer