Trafikkulhell skaper trøbbel:

- Lange køer på E6

To separate hendelser skaper enorme køer på E6 inn mot Oslo torsdag ettermiddag.

LANGE KØER: Slik så det ut på E6 inn mot Oslo ved Djupdalen klokka 14.43 torsdag ettermiddag. Foto: Statens vegvesen trafikkamera
LANGE KØER: Slik så det ut på E6 inn mot Oslo ved Djupdalen klokka 14.43 torsdag ettermiddag. Foto: Statens vegvesen trafikkamera Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det fører til lange køer. Dette er en strekning med såpass mye trafikk at nå er det faktisk kø helt opp til Skedsmokorset, sier trafikkoperatør Trude Lindstad ved Vegtrafikksentralen Øst til Dagbladet.

Den første hendelsen inntraff rundt 13.50 torsdag ettermiddag da en ambulanse og en personbil var involvert i en ulykke mellom Hvam og Tangerud.

Det er ikke meldt inn noen skader, sier trafikkoperatøren.

- Et kvarter seinere fikk vi melding om et vogntog med stans i køen. Det har skjedd rett ved rett ved Djupdalstoppen retning Oslo. To separate hendelser på nesten samme sted fører til lange, lange køer bakover på E6, sier Lindstad.

Kort tid seinere opplyser hun om enda et vogntog som står mellom Hvam og Djupdalstoppen.

Ifølge Vegtrafikksentralen opplyser politiet at det bare gjenstår småopprydning etter ulykka mellom ambulansen og personbilen.

Klokka 14.58 skriver Vegtrafikksentralen at veien er åpnet for trafikk etter ulykka, men at vogntoget fortsatt skaper problemer.

- Et vogntog står i midtre felt bak ulykkesstedet og venter på bilberger. Dette gjør at køen bakover etter ulykken oppløses tregere, skriver de på Twitter.

En halvtime seinere melder de at berging av vogntoget på Djupdalen står for tur.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer