Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lange køer under veiaksjon på E18

Hundrevis av vogntog aksjonerer for firefelts vei.

 LANGE KØER:  Trafikken på E18 har gått i sneglefart i dag under vogntogaksjonen. Foto: PER FLÅTHE.
LANGE KØER: Trafikken på E18 har gått i sneglefart i dag under vogntogaksjonen. Foto: PER FLÅTHE. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Over hundre vogntog på vei fra Porsgrunn til Arendal i en aksjon for en sikrere E18, skaper lange køer i sørgående retning.

Lastebilkortesjen startet fra Lanner i Porsgrunn klokken 07.00 lørdag, og en fire kilometer lang kortesje satte kursen sørover mot Arendal i 10-tiden.

Sjåførene krever en ny firefelts motorvei mellom Langangen og Grimstad innen 2019.

- To UP-patruljer følger kortesjen, som har krysset grensen til Aust-Agder. Konvoien vil trolig ankomme Arendal i 14-tiden, opplyser operasjonsleder Oddbjørn Hermansen i Telemark politidistrikt til NTB.


- Så langt en kan se

Kolonnen med lastebiler er rundt fire kilometer lang, og det rapporteres om enda lengre køer.

- Det er køer så langt en kan se. Langs veien står det masse folk som roper og tuter. Det er et vanvittig opplegg dette, sier Roar Josephsen i Viking Arendal, som deltar i kortesjen, til Agderpostens nettutgave (NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling