LaQuarrie (8) skutt av fetter (7)

Døde etter våpenlek i Boston, USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Boston, USA, har i dag avhørt en sju år gammel gutt og moren hans i forbindelse med en skyteepisode som førte til at åtte år gamle LaQuarrie Jefferson døde. 

LaQuarrie ble skutt i familiens bolig søndag kveld, og døde på sykehus noen timer senere. Familien fortalte da til politiet at tre gjengmedlemmer hadde brutt seg inn i huset og skutt gutten, men etter ulike avhør fattet politiet mistanke fordi familiemedlemmenes forklaringer ikke stemte over ens.

Da politiet fant våpenet i en trappeoppgang, fortalte LaQuarries mor hva som egentlig skjedde.

- Ulykke

- Vi har kommet fram til at skuddet ble avfyrt av en sju år gammel slektning av gutten, og at dette handler om at to små barn lekte med våpen, sier Ed Davis fra politiet i Boston.

LaQuarries fetter ble hentet inn i dag, etter at gutten og moren har vært i skjul siden søndag. Ifølge The boston channel har LaQuarries mor selv tatt del i den falske forklaringen. Hun uttalte seg i dag for første gang til amerikansk presse.

- Jeg er lei meg for at sønnen min er død, men ingen kan klandres. Det var en ulykke, det er alt jeg har å si, sier Lakeisha Gadson til tv-kanalen.

Far i fengsel

SKUTT: I dette huset i Boston, USA skal LaQuarrie Jefferson (8) ha blitt skutt av sin sju år gamle fetter. Foto: AP/STEVEN SENNE/PRIVAT via BOSTON POLITI/SCANPIX
SKUTT: I dette huset i Boston, USA skal LaQuarrie Jefferson (8) ha blitt skutt av sin sju år gamle fetter. Foto: AP/STEVEN SENNE/PRIVAT via BOSTON POLITI/SCANPIX Vis mer

Skytevåpenet guttene lekte med var ikke registrert, og ingen i boligen har våpenlisens.

LaQuarries far er ifølge NTB tidligere dømt for knivdrap og soner for tiden en dom for en serie væpnede ran. 

LaQuarrie er det yngste drapsofferet i Boston siden 2002 da en tre år gammel gutt ble drept under en skuddveksling i et gjengoppgjør.

LaQuarrie (8) skutt av fetter (7)