SKREV FOR SØNNENE: - Jeg var kanskje ikke like mye til stede som vanlige fedre. Det har jeg fått tilbakemeldinger på i ettertid. Det sliter jeg med, den tida kan jeg ikke ta igjen. En av grunnene til at jeg sa ja til å skrive boka, er at de nå er så voksne at de kan lese dette og gjøre sine refleksjoner, sa Eirik Jensen under lanseringen av sin nye bok. Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADET
SKREV FOR SØNNENE: - Jeg var kanskje ikke like mye til stede som vanlige fedre. Det har jeg fått tilbakemeldinger på i ettertid. Det sliter jeg med, den tida kan jeg ikke ta igjen. En av grunnene til at jeg sa ja til å skrive boka, er at de nå er så voksne at de kan lese dette og gjøre sine refleksjoner, sa Eirik Jensen under lanseringen av sin nye bok. Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADETVis mer

«Var sikker på at jeg kunne tilbakevise enhver påstand»

Den korrupsjonstiltalte politilederen Eirik Jensen er kritisk til avhørsmetodene han utsettes for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

Eirik Jensens bok «På innsiden» gikk rett inn på førsteplass på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur, og Kagge forlag bestilte i går et tredje opplag. Boka er med det totalt trykket opp i 25 000 eksemplarer.

Jensen møtte i forrige uke offentligheten og et samlet pressekorps for første gang etter at han i fjor ble pågrepet og siktet for grov korrupsjon.

- Støtte som varmer

Boka fikk gjennomgående gode anmeldelser, og Jensen fikk støtte for sin kritikk mot byråkratiseringen av politiet fra de tidligere politilederne Hanne Kristin Rohde og Øyvind Nordgaren.

De var ikke de eneste.

- Han har fått stor støtte som varmer, og ingen uventede reaksjoner etter at boka kom. Bortsett fra advokat de Vibe på vegne av Cappelen. Men om det kan kalles uventet at han følte seg rammet er kanskje tvilsomt, sier advokat John Christian Elden, Jensens forsvarer, til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn