Lar de seg friste?

På Temptation Island kan alt skje, og det gjør det antakelig også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Akkurat nå er det sendestart for andre sesongen med Temptation Island. Fire eventyrlystne kjærestepar boltrer seg på eksotiske Koh Samui i Thailand. Der skal de altså teste forholdet, gjennom intens eksponering for noen av de harde prøvelser «virkeligheten» har å by på:

På damesiden lurer 11 barske mannebein, på herresiden 11 sexye fristerinner.

Den Store Testen

Har hun valgt rett person å dele seng, sofa og tilværelse med?

Eller finner hun den rette blant fristelsene som yrer rundt i paradis med veldefinerte muskler, solbrun rygg og gnistrende hvitt smil?

Har han valgt rett person å dele seng, kjøkkenbenk og søndagsmorgnen med?

Eller oppdager de kanskje den rette blant fristelsene som yrer rundt i paradis med veldefinerte bryster, solbrune lår og glimt i øyet?

- En annerledes ferie

Norge blir representert av kjæresteparet Eilen Skarnes (24) og Alexander Roldsdorph (24). De traff hverandre på videregående, og deler en fire år lang kjærlighetshistorie. Hverdagen tilbringes i hovedstaden. Så bestemte de seg altså for en «realitycheck» under palmene.

- Vi ble med på Temptation Island fordi vi ble spurt, og fordi vi ville treffe nye mennesker, få en fin ferie - samt oppleve noe vi aldri kommer til å glemme, sier Eilen til TV Norge.no.

- Det passet bra med en annerledes opplevelse og ferie, sier Alexander.

- Tøff sesong

Ifølge TVNorges nettsider blir det en tøff sesong - med flere utstemminger, flere dater og emosjonelle møter rundt bålet. Vi vet hva som skjer. I hvert fall sånn cirka. Tårer, tenners gnissel, og grønne, slimete monstre kjemper i palmeskogen. Mot latter, kjærlighet og deilige Amor. Resultatet av kampene? Ett par gifter seg, ett blir forvist fra øya...og ett par finner ut at de nok ikke var ment for hverandre allikevel. Men så er de i alle fall en erfaring rikere. Og har ikke minst et lass med livserfaring etter de siste to ukene i paradis.

Hvem som blander kroppsvæsker med hvem? Det får du finne ut selv. Herligheten begynner i kveld. Klokka 21.30 på TV Norge.

Se alle deltakerne her.

Advarsel: Se opp for fallende kokosnøtter.

FREMDELES KJÆRESTER?: Norge blir representert av kjæresteparet Eilen Skarnes (24) og Alexander Roldsdorph (24). Etter få minutter sammen i paradis, blir de sendt hvert til sitt, og utsettes for fristelser håndplukket og smurt av proffe fjernsynsfolk. Etter to uker er det tid for gjenforening. Holder forholdet?
NORSK FRISTERINNE: Elisabeth (22). Beskriver seg selv som målrettet, og sier hun gjør alt hun kan for å komme dit hun vil.
NORSK FRISTER: Morten (22). Sier han foretrekker gjennomførte kvinner og alt det innebærer, deriblant velstelte negler og slikemyk hud.