Lars (17): Forsvant torsdag

Lars Gillesen Hogsnes (17) forsvant fra festen i Gimlegata 9 på Teie på Nøtterøy uten å si ifra til noen. Nå vet ingen hvor han er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

17-åringen forlot en privat ungdomsfest 22.30 torsdag kveld. Siden har ingen sett ham. Klokka 22.48 fredag kveld ble 17-åringen meldt savnet av foreldrene. Ingen av de andre festdeltakerne vet noe om hva som kan ha skjedd ham, og de fleste har vært i avhør hos politiet. Ifølge venner av ham var han litt beruset da han var på festen, som begynte i 14-tida. Flere av festdeltakerne dro på byen i Tønsberg ved 23-tida, men de så ikke noe til Lars der. Det ble også lett etter ham i huset der festen ble holdt.

Ved 12-tida lørdag begynte mannskaper fra Røde Kors søk med søkestenger i nærområdet, blant annet ble det søkt i området ved Grindeløkken skole. Hunder ble også brukt i søkene, som fortsetter i morgen. Politiet har liten tro på at Lars noen gang kom fram til hjemmet på Tolvsrød på andre siden av Tønsberg sentrum.

Politiadvokat Jan Helge Palm ved Tønsberg politidistrikt sier at politiet så langt ikke har grunn til å tro at noe kriminelt har tilstøtt gutten, men sier også at ingenting kan utelukkes i sake n.

- Ser dere noen likheter mellom deres forsvinningssak og de tre andre forsvinningssakene?

- Vi har ikke hatt tid til å tenke på dette, og har ikke vært i kontakt med de andre politidistriktene.

- Bør politiet sammenlikne opplysninger i de fire sakene for å se om det kan finnes noen sammenheng mellom dem?

- Hvis etterforskningen i vår sak gjør det nødvendig, vil vi selvfølgelig ta kontakt med etterforskerne i de andre sakene, for å sammenholde opplysninger, men det er for tidlig å vurdere dette, sier Palm.

Tips kan ringes inn til Tønsberg politidistrikt: 33344400

LARS GILLESEN HOGSNES (17): Forsvant fra Teie-området på Nøtterøy natt til torsdag, etter å ha vært på en privat ungdomsfest.
PÅ FEST: I dette huset i Gimlegata 9 på Tele på Nøtterøy var Lars Gillesen Hogsnes på fets før han forsvant.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer