Lars (52) måtte kaste seg ned på bakken

Skudd gikk av inne i den brennende hybelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RISØR/OSLO (Dagbladet.no): - Skarpe skudd gikk av inne i hybelen, og jeg måtte kaste meg ned på bakken. Det var ganske dramatisk, forteller Lars T. Larsen (52) til Dagbladet.no.

Larsen bor selv i blokka i Risør som brant i går, og der en 44-åring ble funnet død i sin egen hybel, etter alt å dømme etter å ha tatt livet av seg selv.

Spesiell sakDet var et svært spesielt drama som utspilte seg i den lille byen ved Sørlandsporten:

Klokka 18.11 fikk politiet en oppringning fra en mann i 40-åra som fortalte at han lå skadd i en lagerbygning i Risør. Han skulle være skutt i beina av en annen mann, også han i 40-åra.

Like etterpå, klokka 18.18, kom det inn en melding om at det brant i Siris vei 13, bare noen hundre meter fra lagerbygningen. Lars T. Larsen stormet hjemover så snart han fikk høre om brannen i blokka der han bor.

- Jeg kom fram sammen med brannvesenet, før politiet, forteller 52-åringen, som altså måtte ta dekning på grunn av at skudd gikk av inne i huset. Brannvesenet trakk seg midlertidig tilbake på grunn av skuddfaren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.