- Lars er satanist

FROGNER (Dagbladet): Sverre Kirkemo har dårlige forbindelser med tre av de trippeldrapstiltalte. - Lars er satanist, har han forklart til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var iskaldt i retten da Sverre Kirkemo forklarte seg. Adoptivdatteren Veronica sitter et par meter unna, med hodet demonstrativt vendt en annen vei. Forholdet dem imellom er iskaldt og har vært det i lang tid. Selv om Kirkemo avviser at han har valgt side i familiestriden, har han ikke snakket med Veronica på lang tid. Heller ikke Kristins tidligere samboer har stått spesielt høyt i kurs.

- Lars er satanist, forklarte Kirkemo i politiavhør. I samme avhør hevdet Kirkemo at Lars Grønnerød også trolig var en kjeltring og narkoman.

Forsvarerne Schiøtz og Sullands spørsmål til Kirkemo gikk i stor grad på forholdet mellom faren og de øvrige familiemedlemmene. Sulland trakk fram Kirkemos motstridende forklaringer blant annet om han visste om gårdsstriden eller ikke.

- Nå prøver du å sette meg på en svømmetur, kunne vitnet berette. I relativt kronglete ordelag avviste han ethvert kjennskap gårdstvisten før bombeattentatene.