Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lars Grønnerød: - Per og Veronica gjorde det

Lars Grønnerød sier han vet hvem som står bak Orderud-drapet. Det framgår av en rapport skrevet av en narkotikaetterforsker i politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vet hvem som er drapsmannen Jeg selv, politiet og hele Norge vet at det er Per og Veronica Orderud, skal trippeldrapssiktede Lars Grønnerud ha sagt under et avhør på Politihuset i Oslo den 26. april.

Etterforskeren laget en egenrapport om opplysningene, skriver VG. Ifølge en annen politimann som også var tilstede under avhøret, skal Grønnerød også ha sagt at han vil få 15 år for medvirkning dersom han forklarer seg.

- Lars har vel sagt det som hele opinionen mener, men hvorvidt det finnes beviser gjenstår å se, sier Lars Grønnerøds forsvarer, Steinar Wiik, til VG.

Veronicas forsvarer, Frode Sulland, mener opplysningene ikke inneholder noe nytt.

- Jeg ser ikke at denne rapporten endrer noe i forhold til Grønnerøds tidligere forklaringer, sier han.

Dette er ikke den første egenrapporten om Lars Grønnerød. Kripos-etterforsker Jarle Utne Reitan skrev i en rapporta at Lars Grønnerød bekrefter Kristin Kirkemos forklaring om drapsplanlegginga på Orderud gård lille julaften i fjor.