Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lars Mjøen er ikke morsom nok for TV 2

Mangeårig suksess som partner i Norges morsomste trio til tross, Lars Mjøen ble veiet og funnet for lett da han prøvde å selge en situasjonskomedie til TV 2. - Ikke morsom nok, var TV 2s dom. Nå regidebuterer Mjøen i «Midt i Smørøyet».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med Tommy Sørbø har Mjøen klekket ut serie-ideen «Bak lås og slå». To «pilot»-episoder er lagd ferdig der handlingen er lagt til et fengselsmiljø. Men TV 2 ville ikke ha manuset fra humoristene.

- De likte ikke manuset. Sa det ikke var morsomt nok. Min teori er at vitsene simpelthen ikke var dårlige nok for TV 2. Det skulle en kanskje tro med en kanal som bruker «Mot i brøstet» som mal, sier Lars Mjøen sarkastisk.

Må prøves ut

Så veldig bitter er Mjøen likevel ikke. Han håper at NRK nå vil ta opp hansken. De har vist interesse, men må forbeholde en del budsjettkroner til såpeserien «Offshore». Etter Mjøens mening må serien prøves ut før det kan fastslås om den er morsom eller ikke.

- Heller ikke KLM ser morsomt ut på manuspapiret. Men i virkeligheten blir det noe helt annet.

Lørdag er Mjøen i allefall aktuell i «Midt i Smørøyet», et program før øvrig han og KLM-kollegene parodierte som «Nitti Snørrunger» for noen år siden.

Moro og spenning

«Zappet» er en ny komiserie som skal gå hver lørdag i smørøye-programmene framover. Her debuterer Lars Mjøen som regissør, i tillegg til at han har en sentral skuespiller-rolle. Serien handler om fire ungdommer som ved en inkurie forminskes og havner inne i et TV-apparat sammen med ingeniøren (Lars Mjøen) som har fått dem dit. Der inne blir de trukket inn i alskens ville handlinger i de ulike TV-programmene. «Zappet» blir å se 13 lørdager framover.

Denne «Midt i Smørøyet»-omgangen byr også på «Asylet III». Spenningsserien fortsetter med syv nye episoder.