Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lars og Jonas fortsatt savnet

Tre unge gutter forsvant etter fest i desember i fjor. Magnus Stangeby Hasleto (19) ble funnet druknet i Sandvikselva. Forsvinningene til Jonas Fredbo (16) og Lars Gillesen Hogsnes (17), er fortsatt et mysterium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet står fortsatt uten avgjørende spor etter de to tenåringsguttene. Ingen vet om de har vært utsatt for en ulykke eller ofre for noe kriminelt.

Dørvakta

16 år gamle Jonas Fredbo fra Sandefjord arrangerte en tur for klassekamerater og venner til Hemsedal første helga i desember i fjor. Rundt klokka 02.30 ble Fredbo og to kamerater bedt om å forlate Storehorn Apartmenthotel på Ulsåkav ei dørvakt, fordi de ikke var gjester ved hotellet. Det oppsto en diskusjon med dørvakta, og de to kameratene forlot hotellet før Jonas.

16-åringen gikk, ifølge dørvakta, ut fra hotellet bare 30 sekunder etter kameratene. Ingen har sett ham siden.

To måneder etter at han forsvant, stanger Kripos og politiet i Gol/Hemsedal fortsatt hodet mot veggen.

Mørk bil

Lars Gillesen Hogsnes (17) ble borte etter en sammenkomst i Teie utenfor Tønsberg ved 22.30-tida 27. desember i fjor. En nabo til huset der festen ble holdt, så en mørk bil stå parkert utenfor mellom klokka 22 og 23. En mørk bil er også satt i sammenheng med en episode seks dager før forsvinningen. Da ble en 13-åring forsøkt dratt inn i en bil like ved der Lars forsvant.

Ifølge etterforskningsleder, politiadvokat Jan Helge Palm, er det ingen nye spor i forsvinningsmysteriet i Tønsberg.

Hele Norges coronakart