Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lars Petter (22) rammet av kompisenes julehevn

Fant bilen pakket inn i gavepapir og 500 meter plastfolie.

PAKKET INN BILEN:  To venner av Lars Petter Fidje pakket inn bilen hans i julepapir og 500 meter plastfolie. Foto: Privat
PAKKET INN BILEN: To venner av Lars Petter Fidje pakket inn bilen hans i julepapir og 500 meter plastfolie. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En bil, møysommelig pakket inn i julepapir og 500 meter med plastfolie. Det var synet som møtte Lars Petter Fidje da han kom hjem fra jobb i går ettermiddag i Kristiansand.

- Helt vanvittig, jeg knakk sammen i latter da jeg så den, sier Lars Petter Fidje til Dagbladet.

To kamerater sto bak stuntet, som er en ren hevnaksjon, skriver fvn.no

Tidligere denne uka var nemlig Fidje og en kamerat på besøk hos to venner som bor sammen. Etter en liten stund dro de to som bodde i leiligheten sin vei, og lot Fidje og kompisen være igjen alene.

Gjestene fant seg ikke i slikt.
 
- De fant ut at vårt besøk ikke var godt nok og gikk til sitt. Vi følte oss snytt. Da fant vi ut at vi måtte finne på noe tull, forteller Fidje.

De snudde opp ned på rommenene til vennene sine. Da dette ble oppdaget murret kompisene om hevn, så Fidje var forberedt på at noe kunne være i gjære.

- Jeg fikk en melding om at det sto en gave til meg i Skippergata. De hadde lufta verre planer, så jeg var ganske nervøs, men jeg måtte bare le. Jeg synes de var utrolig kreative, sier Fidje, som kan slappe av nå som regnskapet er gjort opp mellom han og vennene.

Kameratfeiden er likvel ikke helt over.
- Jeg var jo ikke alene om å rote det til på rommene deres. Han andre venter fortsatt på hva de skal finne på. Han lever i frykt!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!