- Lars vet svaret

Forsvarer Heidi Ysen mener hemmelighetene bak trippeldrapene ligger hos Lars Grønnerød. Veronica beskrev hun som snill og normal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forsvarer Heidi Ysen la i sin prosedyre stor vekt på at hun mener Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo Haukeland har motiv for å lyve om hva som har skjedd i forkant av trippeldrapene på Orderud gård.

- Det er hos Lars Grønnerød hemmelighetene ligger, ikke hos Per og Veronica, sa Veronica Orderuds forsvarer, Heidi Ysen.

I likhet med Per Orderuds forsvarer Harald Stabell viste hun til at Lars Grønnerød er knyttet til magasinet som ble funnet i hans leilighet på Frogner, samt revolveren kalt «Lillegutt».

- Både Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo Haukeland har motiv for å forklare seg uriktig. Grønnerød på grunn magasinet og kaliber 38-revolveren. Kirkemo Haukeland på grunn av kjøp av våpen, sa Ysen.

Stabell mente at det er uhyre dristig av aktoratet å satse på Kristin Kirkemo Haukeland som hovedvitne.

- Både vitner som kjenner henne meget godt og vitner som kjenner henne mindre godt har entydig forklart at hun lyver, er vanskelig å stole på, at hun er lystløgner, at hun kan skifte personlighet på kommando, sa Stabell.

Han mente også at det er kommet fram at hun hadde levd i «sus og dus».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer