Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Larvik-mann tatt med 160 000 valiumtabletter

Gjemt i biltaket.

VALIUM: Tatt ved Svinesund. Foto: Tolll
VALIUM: Tatt ved Svinesund. Foto: Tolll Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Med 30,2 kilo valiumtabletter gjemt i biltaket, var veien kort til politiets arrest for en Larvik-mann som ble tatt av tollerne på Svinesund.

Den 20 år gamle mannen forsøkte å ta seg inn i Norge med 160.000 valiumtabletter gjemt i biltaket. Smuglerforsøket ble avslørt av skanneren på Svinesund, opplyser Toll- og avgiftsdirektoratet.

Det var ved 22.30-tiden 16. august at mannen ble stoppet da han kjørte over den gamle Svinesundsbrua. Han forklarte at han hadde vært på hotellferie i Danmark og at han hadde med seg litt øl og brennevin hjem til Norge.

Men tollernes skanner avslørte at han hadde med seg mer alkohol enn det som er tillatt. De gjennomsøkte bilen og fant tabletter, og besluttet deretter å bruke skanneren for å se om bilen hadde flere hemmeligheter på lur.

Skanningen viste at det lå fem svarte søppelsekker og tre hvite bokser med blå valiumtabletter gjemt i bilens tak. Totalt var det snakk om 160.000 tabletter, til en vekt på totalt 30,2 kilo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media