Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Las Vegas-brannen slukket

Panikk i 32 etasjer - ingen skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To timer etter at panikken spredte seg i det 32 høye etasjer høye hotellet og mørk røyk veltet utover Las Vegas, er brannen på Monte Carlo Resort slukket.

Ingen personer ble skadd, melder nyhetsbyrået AP. Det var klokka 11 fredag formiddag lokal tid at flammer og røyk veltet over stripa i Las Vegas fra utsiden av de øverste etasjene.

Brannårsaken er ikke fastslått, men det er klart at takarbeidere holdt på med sveising.

Storhotellet med 3002 vanlige rom og 211 suiter hadde allerede 97 prosent belegg for helgen. Det var mange gjester på hotellet allerede. og de ble evakuert til MGM Garden Arena, skriver lokalavisa Las Vegas Sun.

84 omkom

Skrekkscenariet i hotellbransjen i gamblingsbyen midt ute i Nevada-ørkenen er brannkatastrofen på MGN Grand Hotell i 1980. Da omkom 84 mennesker og om lag 700 ble skadd på rommene og i casinoet.

Brannen på MGN Grand Hotell, som nå heter Bally\'s, førte til at brannforskriftene ble kraftig skjerpet.

I 1981 omkom åtte mennesker i en brann på Las Vegas Hilton.

 LAS VEGAS KLOKKA 11 FREDAG FORMIDDAG LOKAL TID:  Brann på taket og på utsiden av de øverste etasjene i 32 etasjer høye Monte Carlo Resort. Foto: Eric Jamison, AP/Scanpix.
LAS VEGAS KLOKKA 11 FREDAG FORMIDDAG LOKAL TID: Brann på taket og på utsiden av de øverste etasjene i 32 etasjer høye Monte Carlo Resort. Foto: Eric Jamison, AP/Scanpix. Vis mer
LAS VEGAS KLOKKA 13 FREDAG LOKAL TID: Brannen er slukket, alle evakuert og ingen skadd. Foreløpig hypotese om brannårsak: sveisearbeider på taket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media