Lasse Kjus (45) vant 16 medaljer i VM og OL. I dag er det jakt som er alpinlegendens nye lidenskap

- Det gir en helt egen ro og fyller meg med glede.

PÅ NYE JAKTMARKER: Lasse Kjus og dachshunden «Oscar». En av tidenes beste alpinister har hatt stor suksess også utenfor sporet etter at han la alpinkarrieren på hylla for ti år siden. I dag er det jakt som er hans nye lidenskap. 
PÅ NYE JAKTMARKER: Lasse Kjus og dachshunden «Oscar». En av tidenes beste alpinister har hatt stor suksess også utenfor sporet etter at han la alpinkarrieren på hylla for ti år siden. I dag er det jakt som er hans nye lidenskap.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ti år siden en av tidenes beste alpinister la opp. Konkurranseinstinktet er fortsatt på topp, men nå jakter han på elg og rådyr i stedet for medaljer.

- Det å være ute i naturen, lese terrenget og prøve å forstå dyra. Det er jakt for meg. Jakt er det mest naturlige man kan gjøre i forhold til den livsstilen vi mennesker har. Det er fint å høste maten selv, du får mer respekt for det som ligger på tallerkenen da. Å bli med på guidede turer hvor en profesjonell jeger peker ut hvilket dyr du skal skyte, er ikke noe for meg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer