Låste barna inne - gutt (7) sultet ihjel

Da politiet fant sjuåringen Raheem Wilson møkkete, utsultet, forbrent og innelåst i et rom, fortalte han at han savnet sin tvillingbror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raheem (7) og lillebroren Tyrone Hill (4) ble funnet i et låst rom, liggende i sin egen urin under ei seng. De var utsultet, og kjellerrommet i rekkehusleiligheten var fullt av avføring og oppkast.

De var for svake til å få i seg fast føde, og fikk kun drikke i begynnelsen.

De to små guttene bar også preg av å ha blitt fysisk mishandlet, og hadde flere brennmerker på kroppen.

De hadde ikke spist på flere dager, melder CNN.

Myndighetene ante ikke at de hadde en bror til, Faheem, før Raheem fortalte politiet at han ikke hadde sett tvillingbroren sin på lenge.

Hele saken er rystende lesning.

Mamma kastet i fengsel

I dag ble Sherry Murphy (41) funnet etter fire dager på flukt. Hun har hatt ansvaret for de tre brødrene siden deres mor, Melinda Williams (31), ble fengslet i mars i fjor.

Men det er flere måneder siden Melinda kom ut av fengsel igjen. Hun forteller at hun ikke har klart å komme i kontakt med sin kusine, Sherry, eller de tre barna.

Selv er hun nå også på sykehus etter at hun ble påkjørt da hun skulle skynde seg for å treffe barna.

Funnet død i et kott

Da Raheem kom til sykehuset fortalte han at han ikke hadde sett sin tvillingbror på lenge. Det førte til at politiet reiste tilbake til rekkehusleiligheten dagen etter for å sjekke om det var et barn til der.

I et lite kott fant de restene av sju år gamle Faheem Wilson. Obduksjonen viste at han døde av mangel på mat, og fra slag i magen.

Gutten hadde vært død i over en måned, men ingen er foreløpig siktet for drap i saken.

Myndighetene i New Jersey har mottatt ti klager på familien de siste ti årene, inkludert en i oktober i år 2001 fjor hvor de ble fortalt at mamma Williams hadde banket og brent sine barn.

Hun skal også ha forlatt barna alene både i 1996 og 1999, og en fjerde sønn, Faquan, fikk ikke behandlet skaden etter at han skar seg i hånda i 1998. Denne gutten er nå 14 år og bor ved et behandlingssenter i New York.

Myndighetene melder nå at minst en av gutten også har vært mishandlet, og en venn av moren ble arrestert i går, siktet for å ha misbrukt dem.

Fant ikke guttene

Myndighetene ga i februar i fjor opp å finne guttene, men like etter ble hun fengsel for å ha satt barna i fare. Hun hadde da overlatt barna til den samme Murphy, som danset på barer under artistnavnet «Ebony».

Politiet opplyser at hun bruker det narkotiske stoffet crack, men at hun ikke har noe rulleblad.

Men myndighetene reagerer nå også på at det fantes en katt i leilighetene da guttene ble funnet. Katten var velfødd og var ren og pen i pelsen.

- Det faktum betyr at den fikk mat betyr at den hadde det bedre enn barna, sier politimannen Derek Glenn til nyhetsbyrået AP.

Har for mange saker

Hele USA er rystet av guttenes skjebne.

- Dette er den grusomste historien jeg noen gang har hørt om, sier ordfører Sharpe James.

USA har de siste ukene hatt flere tilfeller der myndighetene ikke har klart å holde barn i faresonen under oppsikt.

Barnevernet i New Jersey har 1400 ansatte, som overvåke 47 000 barn. Det er ikke anbefalt at noen har mer enn 25 saker om gangen, mens gjennomsnittet i delstaten er 35.

Saksbehandleren som hadde ansvaret i Williams-saken skal ifølge sin fagforening hatt ansvaret for 107 saker, mens offisielle talsmenn for myndighetene opplyser at hun hadde ansvaret for 53 barn i 27 ulike familier.

<B>TATT I DAG: Sherry Murphy har hatt ansvaret for de tre brødrene.