Låste blødende trafikkoffer i garasjen

I denne garasjen lå det hjemløse trafikkofferet fastklemt og innelåst og blødde ihjel over flere dager. Hjelpepleieren som hadde kjørt på ham ignorerte hans rop om hjelp, men gikk inn og ba om unnskyldning flere ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

25 år gamle Chante Mallard fra Fort Worth i Texas er siktet for drap, etter at hun kjørte på en hjemløs mann som ble kastet halvveis gjennom frontruta hennes, melder BBC.

Trafikkofferet ble hengende i frontruta, fastklemt og blødende, med overkroppen inne i bilen og de brukne beina hengende utover panseret, mens den 25 år gamle kvinnen kjørte bilen hjem.

Vel hjemme satte kvinnen bilen inn i garasjen og låste porten, fortsatt med trafikkofferet hengende fastklemt i frontruta. Bilen ble stående i garasjen i flere dager før den hjemløse mannen døde.

Kvinnen, som arbeider som hjelpepleier, har fortalt politiet at hun ignorerte offerets stadige bønner om hjelp, men at hun gikk innom garasjen gjentatte ganger og ba ham om unnskyldning.

Den hjemløse mannen, Mr. Biggs, døde sakte av blodtap og sjokk. Ifølge politiet ville han overlevd dersom han hadde fått hjelp, melder BBC.

Den 25 år gamle kvinnen var påvirket av alkohol og ecstasy da ulykken skjedde. Hun hevder at hun handlet som hun gjorde fordi hun fikk panikk, men aktor i saken tror lite på dette.

Etter at den hjemløse mannen døde fikk Mallard hjelp av venner til å kjøre offeret til en park og dumpe liket der. Politiet oppdaget liket og fant Mallard etter et tips.

Hjemme hos kvinnen fant de bilen stående i garasjen, med knust frontrute og rester av blod og hår.

Aktor i saken, statsadvokat Richard Alpert mener Mallard er hjerteløs og inhuman:

- Jeg må finne på et nytt ord. Likegyldig er ikke nok. Det er ikke nok å si ond heller. Hjerteløs? Inhuman? Kanskje vi nettopp har redefinert inhumanitet her.

<B>INNELÅST OG FASTKLEMT: </B>I denne garasjen lå Mr. Biggs og blødde ihjel mens han bønnfalt hjelpepleieren om å hjelpe ham.<br>Foto: SCANPIX