Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lastebil kjørte over mann med rullator

Rygget på 73-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann på 73 år døde av skadene etter at han ble påkjørt av en lastebil i Grimstad i 08-tida i dag. Mannen gikk med rullator da lastebilen rygget på ham.

- Mannen ble fraktet til Agder sykehus i Arendal, men døde i 10-tida, forteller Børge Steinsland, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til Dagbladet.no.

Omstendighetene rundt ulykken er uklare, men etter det Dagbladet.no kjenner til, kom 73-åringen delvis under et av lastebilens hjul da den var i ferd med å rygge.

- Vi er i ferd med å avhøre vitner nå. Sjåføren er av utenlandsk opprinnelse og må ha tolk, derfor tar det noe tid før vi får brakt hendelsesforløpet på det rene, sier Steinsland, som forteller at sjåførens førerkort er midlertidig beslaglagt.

Ulykken skjedde på Bergemoen utenfor Grimstad sentrum, i forbindelse med anleggsarbeidet som pågår for å bygge nye E18.

- Ulykkeskommisjonen fra Vegvesen er rutinemessig koblet inn i etterforskningen, og politiets krimteknikere er på stedet, forteller operasjonsleder Steinsland.

Den omkomne har bostedsadresse i Grimstad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media