Lastebil kolliderte med moped i Kristiansand

Hjerte-lunge-redning på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Agder politidistrikt melder på Twitter at en lastebil har kollidert med en moped på Varoddbrua. Alle nødetater er blitt utkalt til ulykkesstedet.

Til sykehus

Kollisjonen skjedde rett før klokka 09.00, i østgående felt på brua, opplyser operasjonssentralen til Dagbladet.

- Dette er en alvorlig ulykke. Én person fikk hjerte-lunge-redning på stedet og er kjørt til Kristiansand sykehus, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker.

Politiets innsatsleder på åstedet, Øyvind Hægeland, opplyser til Fædrelandsvennen at den mannlige mopedføreren er kritisk skadd og ikke var ved bevissthet da han ble fraktet bort.

Operasjonsleder Alsaker forteller at lastebilsjåføren blir ivaretatt av helsepersonell.

Etterforskning

Varoddbrua går over Topdalsfjorden ved Kristiansand sentrum og består egentlig av to bruer: den gamle brua tar trafikken østover, mens den nye brua tar trafikken i vestover. E18 går over brua.

Omstendighetene rundt ulykken er ikke brakt på det rene.

- Krimteknikere og folk fra ulykkeskommisjonen jobber på stedet nå, opplyser Alsaker.

Varoddbrua ble stengt i østgående retning etter ulykken. Det var lang kø på stedet, og i 10-tida ble omkjøring etablert via fylkesvei 452. Omkjøringen ble opphevet i 10.30-tida, og i 10.45-tida var begge østgående felt på brua åpnet for trafikk igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer