EN OMKOM: En person omkom i en kollisjon mellom en lastebil og to personbiler på E6 mellom Ringsaker og Hamar onsdag morgen. Ulykken skjedde ved avkjøringen til Trehørningen, melder politiet. Foto: Nina M. Iversen
EN OMKOM: En person omkom i en kollisjon mellom en lastebil og to personbiler på E6 mellom Ringsaker og Hamar onsdag morgen. Ulykken skjedde ved avkjøringen til Trehørningen, melder politiet. Foto: Nina M. IversenVis mer

Lastebil mot to personbiler på E6 mellom Ringsaker og Hamar

En omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person omkom i en kollisjon mellom en lastebil og to personbiler på E6 mellom Ringsaker og Hamar onsdag morgen. Ulykken skjedde ved avkjøringen til Trehørningen, melder politiet.

- En person er bekreftet omkommet på stedet. I tillegg er en person sendt til sykehus med beinbrudd. Utover det kan vi ikke si noe om skadeomfanget, sier politiets operasjonsleder Trond Ola Berg til NTB.

Lastebilen havnet i grøfta i kollisjonen.

Ifølge Hamar Arbeiderblad er føreren av lastebilen sendt til sykehus med luftambulanse, etter å ha sittet fastklemt i nesten to timer. Alle nødetatene er på stedet. Veien er sperret i begge retninger, og det er skiltet omkjøring. Politiet fikk melding om ulykken klokken 0805.

(NTB)