Lastebil stenger Vestfoldbanen

Vestfoldbanen forblir stengt til Jernbaneverket stenger strømmen på togskinnene i Larvik.

KOLLISJON: En lastebil har kollidert med flere biler og havnet på togsporet i Larvik i Vestfold, skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. Foto: Geir Eriksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En lastebil har kollidert med flere biler og havnet på togsporet i Larvik i Vestfold, skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter.

Operasjonsleder Marius Knudsen forteller til Dagbladet at føreren var ute av lastebilen da denne begynte å rulle ukontrollert.

- Han har fått et bein i klem under hendelsen. Det er ikke meldt om andre personskader foreløpig, sier Knudsen.

Forblir stengt

Ulykken skjedde rundt klokka 11.15. Klokka 14.30 skriver politiet på Twitter at jernbanen forblir stengt i alle fall til Jernbaneverket kommer 16.30 for å slå av strømmen.

Dermed må togreisende belage seg på å finne andre måter å reise på.

- Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Dette skyldes at et kjøretøy sperrer toglinjen. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen, skriver Vy på nettsidene sine.

Vy opplyser til Dagbladet like før klokka 15 at det fremdeles er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien. Det er satt inn buss for tog på strekningen, og så langt går det bra med tanke på kapasiteten.

Rullet over veien

Bilder fra stedet viser at minst to personbiler i tillegg til lastebilen er involvert. Bane Nor melder at Vestfoldbanen er stengt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer