Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lastet bil på lastebil

Livsfarlig kjøring på riksvei 170.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lastebilsjåføren var litt for kreativ da han skulle frakte et bilvrak fra Aurskog-Høland til Fetsund. Han hadde fylt lasteplanet opp med søppel og like godt satt bilen på toppen, skriver Indre Akershus Blad.

Sjåføren selv mener lasten var godt sikret, mens bilistene som kom bak var av en helt annen oppfatning og fryktet en dødsulykke.

En bilist tok bilder av den oppsiktsvekkende kjøringen og varslet politiet.

- Bilvraket hellet til venstre. Det er helt utrolig at det går an å kjøre på en så trafikkert vei som riksvei 170 med denne lasten. Hva om bilen plutselig hadde falt av og på en motgående bil? Det hadde blitt en fatal ulykke. Sjåføren hadde heller ikke kontroll over at den bakerste stroppen falt av, forteller vitnet til Indre Akershus Blad.

Politi fra Fet og Rælingen lensmannskontor tok opp jakten på lastebilen, og fant den da sjåføren var i gang med å laste av skrotet.

- Karen, som er fra Aurskog-Høland, mente bilen var sikret godt nok, og at det ikke var noen fare for at den skulle falle av, sier politioverbetjent Anders Mansaas, som er veldig takknemlig for at bilisten bak ringte politiet.

Bildene vitnet tok av den hasardiøse kjøringen er levert politiet og mannen i lastebilen kan vente seg en pen bot.

LIVSFARLIG LAST: Bilisten bak fryktet en dødsulykke hvis bilen falt av og varslet politiet. Foto: Privat
LIVSFARLIG LAST: Bilisten bak fryktet en dødsulykke hvis bilen falt av og varslet politiet. Foto: Privat Vis mer
image: Lastet bil på lastebil
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media