Lastet bil på lastebil

Livsfarlig kjøring på riksvei 170.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lastebilsjåføren var litt for kreativ da han skulle frakte et bilvrak fra Aurskog-Høland til Fetsund. Han hadde fylt lasteplanet opp med søppel og like godt satt bilen på toppen, skriver Indre Akershus Blad.

Sjåføren selv mener lasten var godt sikret, mens bilistene som kom bak var av en helt annen oppfatning og fryktet en dødsulykke.

En bilist tok bilder av den oppsiktsvekkende kjøringen og varslet politiet.

- Bilvraket hellet til venstre. Det er helt utrolig at det går an å kjøre på en så trafikkert vei som riksvei 170 med denne lasten. Hva om bilen plutselig hadde falt av og på en motgående bil? Det hadde blitt en fatal ulykke. Sjåføren hadde heller ikke kontroll over at den bakerste stroppen falt av, forteller vitnet til Indre Akershus Blad.

Politi fra Fet og Rælingen lensmannskontor tok opp jakten på lastebilen, og fant den da sjåføren var i gang med å laste av skrotet.

- Karen, som er fra Aurskog-Høland, mente bilen var sikret godt nok, og at det ikke var noen fare for at den skulle falle av, sier politioverbetjent Anders Mansaas, som er veldig takknemlig for at bilisten bak ringte politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer