Latter og spenning dagen før dagen

FROGNER (Dagbladet): Inne i salen kommer de til å stå steilt mot hverandre. Men i sollyset utenfor Frogner Grendehus, dagen før rettsdramaet braker løs, er stemningen gemyttlig mellom Lars Grønnerøds forsvarere og de to aktorene i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Inne i idrettshallen er håndballmål byttet ut med PC-er og TV-kamera. I stedet for tilrop, stiger ringelydene fra mobiltelefonene opp mot taket i gymsalen. I Frogner Grendehus er det alt annet enn stille før stormen.

Rundt 80 pressefolk vil følge Orderud-saken. Dagen før saken begynner, virker det som at de alle er på plass i grendehuset, som for anledningen er omgjort til rettslokale og pressesenter.

Plassert øverst i en stige forsøker en journalist å få sin skjøteledning inn i støpselet, slik at også han kan følge forhandlingene via en tv-skjerm som overfører lyd og bilde fra salen. Aktor Jørn S. Maurud, som også er på plass for å inspisere sin arbeidsplass de ni neste ukene, smiler hoderystende.

Kjendis for en dag

- Det er litt uvirkelig at det blir en sånn oppmerksomhet rundt en straffesak, mener Maurud. Like bak ham blir Kjell Hulby, daglig leder av Frogner idrettslag, intervjuet nok en gang om opplegget rundt saken.

- Jeg er ikke akkurat vant til å bli intervjuet, men i dag er det blitt mye, gitt. Jeg er til og med blitt intervjuet i radioprogram som jeg aldri har hørt om, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer