Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Latvisk jordbærplukker kvestet for livet: - Gjensidige nekter å utbetale millionsum de vedgår at han har krav på

100 prosent invalide Janis Pilips trekker forsikringsgiganten for retten.

DRAMATISK FOR FAMILIEN: For kona Dalce (37) og sønnen, som nå er åtte år gammel, ble livet snudd på hodet. De kunne knapt et ord norsk da de flyttet til Nes i Hedmark for å være i nærheten av mannen og pappaen som aldri vil bli seg selv igjen.
Foto: Asle Hansen
DRAMATISK FOR FAMILIEN: For kona Dalce (37) og sønnen, som nå er åtte år gammel, ble livet snudd på hodet. De kunne knapt et ord norsk da de flyttet til Nes i Hedmark for å være i nærheten av mannen og pappaen som aldri vil bli seg selv igjen. Foto: Asle Hansen Vis mer

(Dagbladet): - Det er beklagelig at Gjensidige behandler hardt skadde personer på denne måten, sier advokat Christian Lundin som tar et kraftig oppgjør med forsikringsselskapets opptreden i denne saken.

Om morgenen 28. februar 2012 skrenset bilen latviske Janis Pilips (39) var passasjer i over i feil kjørebane og krasjet med en møtende bil på Nesvegen i Ringsaker kommune.

Janis ble sittende fastklemt i passasjersetet. Han hadde store hodeskader og pungterte lunger da ambulansepersonell kom til ulykkesstedet. Lenge var det uvisst om han kom til å overleve, og i dag er han fullstendig pleietrengende og 100 prosent invalid.

- Savner hans støtte

For kona Dalce (37) og sønnen, som nå er åtte år gammel, ble livet snudd på hodet denne februardagen for drøyt tre år siden.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?