PÅ RANCHEN: Tidligere president George W. Bush og kona Laura på ranchen i Texas før bryllupet til datteren Jenna (t.h.) i 2008. Til venstre er datteren Barbara. Foto:  REUTERS/White House/Shealah Craighead/Handout
PÅ RANCHEN: Tidligere president George W. Bush og kona Laura på ranchen i Texas før bryllupet til datteren Jenna (t.h.) i 2008. Til venstre er datteren Barbara. Foto: REUTERS/White House/Shealah Craighead/HandoutVis mer

- Laura Bush er en rastafari. Vi elsker å danse rundt i stua

Dattera røper overraskende sider av den tidligere førstedama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Mange har fått med seg at ekspresident George W. Bush er blitt en ivrig kunstmaler etter at han forlot Det hvite hus i 2009. Men han er ikke den eneste med sans for kultur i den familien.

I en artikkel på Today.com røper nemlig dattera, Jenny Bush Hager, som nå jobber for det populære TV-programmet Today Show,  overraskende detaljer fra livet på Bush-familiens ranch i Crawford i Texas.

Jenny Bush Hager beskriver seg selv som en texaner med hjemlengsel, og i artikkelen hyller hun livet på ranchen. Samtidig viser hun fram bilder som nylig ble publisert i Architectural Digest.

- Fylt av musikk - Det er virkelige isolert, men det er en oase for min familie, skriver Hager.

Hager beskriver rom for rom hvordan familien bruker dem, og den største overraskelsen kommer når hun beskriver stua. For det første er den full av bøker ettersom Laura Bush er utdannet bibliotekar, men hun har også en mildt sagt uventet musikksmak.

FAVORITT: Laura Bush er en stor fan av reggealegenden Bob Marley. Foto: AP Photo/file
FAVORITT: Laura Bush er en stor fan av reggealegenden Bob Marley. Foto: AP Photo/file Vis mer

- Huset vårt er konstant fylt av musikk. Min mor er en ivrig platesamler. Hun er en rastafari. Hun har tonnevis av Bob Marley- og Jimmy Cliff-plater i tillegg til Bob Dylan, Paul Simon og George Jones. Når vennene mine kommer til ranchen, elsker vi å danse rundt i rommet, skriver Bush-dattera.

Hun forteller også hvordan familien holder fester i helgene, hvordan faren George W. har bygd kilometervis med stier som kona Laura kan bruke til å gå tur, hvordan han bruker svømmebassenget til å trene opp et dårlig kne, og hvordan hans maleinteresse sjokkerte hele familien.

COWBOY: Tidligere president George W. Bush i sving på ranchen i Texas. Foto:  REUTERS/Rick Wilking
COWBOY: Tidligere president George W. Bush i sving på ranchen i Texas. Foto: REUTERS/Rick Wilking Vis mer