Lazio trakk seg

Såpeoperaen rundt Arsenal-spilleren Nicolas Anelka fortsetter. I ettermiddag trakk italienske Lazio seg fra forhandlingene, som har pågått i et par måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forhandlingene skal ha strandet fordi Lazio ikke har økt sitt bud fra 223 til 273 millioner kroner, som er summen Arsenal krever for sin franske stjernespiller.

Talsmann Guido Paglia for Lazios klubb-eier Sergio Cragnotti sa onsdag at samtalene med Arsenals visepresident David Dein er avsluttet, men at de kan bli gjenopptatt med det første hvis den engelske klubben firer litt på kravene.

- Vi tror Arsenals krav er en bløff, og regner det som 80 prosent sikkert at handelen vil være unnagjort i løpet av et par-tre dager, sa Paglia.

Truer med rettssak

Juventus skal også være på banen. Lazios italienske rival skal ha budt solide 400 millioner kroner og et par spillere i bytte for å sikre seg Anelka, som selv har truet Arsenal med sivilt søksmål hvis han ikke blir solgt.

Budet fra Juventus er inntil videre ikke bekreftet av partene.

Franske Olympique Marseille har også vært nevnt som mulig ny arbeidsgiver, men Anelka selv har sagt at han ønsker seg til spanske Real Madrid. Da la han imidlertid til at han er fornøyd med Italia så lenge han slipper å spille for Arsenal.

(NTB-Reuters-AFP)