- Lea lei seg, var alt hun greide å si

Savnet jente (2) sto på døra til fremmed familie. Fikk mat og tørr bleie. Så hørte de helikopterlyd.

GJENSYNSGLEDE:  Lille Lea på armen til pappa Kim Gøran Holthe-Kåsa, politiførstebetjent Thomas Fredriksen og med ryggen til tante som fant tom seng og åpen verandadør.

FOTO: PER FLÅTHE
GJENSYNSGLEDE: Lille Lea på armen til pappa Kim Gøran Holthe-Kåsa, politiførstebetjent Thomas Fredriksen og med ryggen til tante som fant tom seng og åpen verandadør. FOTO: PER FLÅTHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Etter to timer storstilt leteaksjon i formiddag ble lille Lea (2) funnet i god behold og gjenforent med mamma og pappa, tante og onkel på Stathelle i Telemark.

Alle foreldre og barnevakters mareritt ble snudd til en solskinnshistorie der pappaen Kim Gøran Holthe-Kåsa fra Porsgrunn vil rette en stor og hjertelig takk til alle i nabolaget i tettstedet på telemarkskysten.

- Hele følelsesregisteret kom på en gang, og jeg greide ikke å holde tårene tilbake. Lea lei seg, var alt hun greide å si Det er utrolig at alle rundt her stilte opp for å lete etter datteren vår, sier en lykkelig far til Dagbladet.

Lea var på overnattingsbesøk hos tante, onkel og sitt tre måneder gamle søskenbarn i Binneveien på Stathelle, 25 minutters biltur fra hjemmet på Hovenga i Porsgrunn.

Tom seng og åpen dør Klokka 08.30 var marerittet et faktum da tante sto opp og skulle sjekke hvordan det sto til med de to små barna i tomannsboligen, som ligger en kilometer fra sjøen.

Leas seng var tom og verandadøren var åpen.

Fortvilet ringte hun til foreldrene og til politiet i Telemark, som umiddelbart satte i gang full aksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer