- Led meg ikke ut i fristelse

NEW YORK ( Dagbladet): Bill Clinton har bedt to prester hjelpe ham mot å falle i synd en gang til. Hver uke skal prestene be sammen med ham for å styrke ham i ånden mot kjødets fristelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baptistpresten Tony Campolo og den livssynsnøytrale presten Gordon MacDonald ble hentet til Det hvite hus flere dager før Starr-rapporten ble offentlig.

- Mange mener vi blir brukt politisk, men vi har valgt å være troende mennesker som tror Gud kan veilede presidenten, sier Campolo til AP. Han er kjent som en liberal prest som støtter homofile.
Han karakteriserer presidenten som en fallen bror. MacDonald har selv gått botsgang for en affære for 12 år siden. Han mistet jobben sin og skrev boka «Rebuilding Your Broken World».

Clinton har lest boka to ganger og hadde lange samtaler med MacDonald natta før han knelte verbalt for Gud og fedrelandet og ba Monica om unnskyldning.
Da rapporten til Starr ble kjent, ble det stilt mange spørsmål om Clinton led av såkalt satyriasis. Hans ukontrollerte behov for sex måtte behandles, mente mange.