Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leder i pappaforening voldtektsdømt

Nekter å trekke seg som leder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen har tilstått at han bakbandt og voldtok sin daværende kone i etterkant av en bryllupfest i fjor sommer.

I går ble mannen dømt til fengsel i to år og tre måneder, melder Bergensavisen. (BA)

Bergen tingrett bestemte at mannen må sone ett år og seks måneder av straffen i fengsel. Han har tatt betenkningstid på dommen. Paret er nå separert, og  har ifølge dommen en tvist gående om deres to barn.

Nekter å trekke seg

Den voldtektsdømte mannen leder en Bergens-forening som kjemper for menns rettigheter i barnefordeligssaker.

Til tross for massive protester fra medlemmer i den lille foreningen nekter han å vike plassen.

- Jeg kommer ikke til å trekke meg fra vervet. I stedet vil jeg jobbe hardt for at andre ikke skal komme opp i samme situasjon, sier den i dag angrende småbarnsfaren til BA.

Ifølge mannen har han vært åpen om hendelsen. Han understreker overfor avisa at han ble valgt til leder på foreningens årsmøte.

- Jeg håper at det skal komme noe godt ut av denne triste saken.

På fedreforeningens hjemmesider står det blant annet at kvinners mishandling av menn er et like stort problem i parforhold som voldelige menn, samt at mange kvinner kommer med falske anklager om vold og overgrep for å beholde barn i barnefordelingssaker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media