Ledig stilling som heks

Må ha skingrende latter og ikke være allergisk mot katter.

HEKS: Du kan nå søke på den utlyste stillingen som Heks i Wookey, Somerset. Er du heldig har du en fast jobb med en halv million kroner i året. Her Helen Bonham Carter i rollen som Bellatrix Lestrange fra Harry Potter-filmene. (Foto: Stella Pictures)
HEKS: Du kan nå søke på den utlyste stillingen som Heks i Wookey, Somerset. Er du heldig har du en fast jobb med en halv million kroner i året. Her Helen Bonham Carter i rollen som Bellatrix Lestrange fra Harry Potter-filmene. (Foto: Stella Pictures)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du lyst på ny jobb med fleksibel arbeidstid og rundt en halv million kroner i lønn? Er du i tillegg litt krokrygget og har vorte på nesa, så har du et sterkt kandidatur til den utlyste stillingen i Wookey Hole i Somerset, England.

Wookey Hole-hulene i Somerset søker nå etter en heks, og de har allerede mottatt over 100 søkere til stillingen.

Vil du bo i en hule?
Lokale myter vil ha det til at det i middelalderen bodde en heks, Wookey-heksa, som ble gjort om til stein av en Benediktinermunk kalt Fader Bernard. Heksa som til nå har hatt stillingen som offisiell heks har pensjonert seg og nå trener Wookey-hulene en ny beboer.

Skal du være kvalifisert for jobben må du kunne bo i en svært romslig hule, du må ha en skingrende latter og ikke være allergisk mot katter. Du må kunne takle en hel rekke oppgaver som blant annet inkluderer litt magi på en åpen audition for jobbsøkere 28. juli.

- Vi vil ha en vennlig heks med et djevelsk tilsnitt, sier markedsassistent Gayle Pennington til Reuters.

- Vi er en familieattraksjon og vil jo ikke skremme barna, sier hun.

Menn kan også søke
2009 er et mer åpent samfunn enn middelalderen, og i god likestillingsånd er stillingen også åpen for menn.

Er du interessert i stillingen må du sende inn en søknadspakke som inkluderer en 500 ords beskrivelse av hvorfor nettopp du bør få jobben, og du må være i kostyme og klar for å gi en god oppvisning som heks.

Møt opp i hulene i Wookey, Somerset, 28 juli i heksekostyme så kanskje du får lov til å bo i hule og dra inn en halv million i året.

HULENE: Hulene i Wookey kan bli din arbeidsplass dersom du skulle få jobben som heks. (Foto: Pam Brophy under en Creative Commons-lisens)
HULENE: Hulene i Wookey kan bli din arbeidsplass dersom du skulle få jobben som heks. (Foto: Pam Brophy under en Creative Commons-lisens) Vis mer