Ledige plasser!

Nå har du sjansen til å gjøre det aller siste påskekuppet hvis du ennå ikke har bestilt ferien. Dagbladet gir deg oversikten over ledige plasser i de mest populære utfartsområdene i Norge og Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her er det ledige hytter Med tidlig påskeferie og fortsatt svært gode snøforhold de fleste stedene, går det mot en drømmepåsdke for folk som vil til fjells. Fremdeles finnes det ledige plasser for etternølerne. På de mest etterspurte hotellene kan riktignok bare avbestillinger redde deg, men er du fornøyd med bosted litt unna skianleggene er tilbudene fortsatt mange.

Hvorfor ikke reise til Sverige? Svenskene avholder påskeferie en uke etter oss, dermed er mulighetene for overnatting ved svenske skianlegg gode. Både Sälen og Åre har flere ledige plasser - her kan du gjøre et virkelig kupp.

I Sälen tilbys blant annet en 75 kvm stor leilighet, med tre soverom, ti senger, mikrobølgeovn, badstue, oppvaskmaskin og kabel-TV for 6100 kroner for hele påsken.

Bra i Norge

- Vi har mye snø og fortsatt minusgrader om natta. Det betyr drømmeforhold for påsken, forsikrer direktør Anne Dorte Carlson i Trysil Booking. Trysil har for alvor tatt opp kampen om å bli Norges fremste skiutfartssted - særlig for familier. Her er det plasser nok til etternølere, forsikres det.

Også på Voss, som har slitt med knalltøffe og snøfattige vintrer, hersker det feststemning: Halvannen meter snø passer både brukerne og eierne av skianlegget veldig godt.

De som virkelig vil boltre seg i snømengder bør dra til Stranda i Møre og Romsdal, der fjellet byr på 250 centimeter snø. I Midt-Norge har det falt om lag en halv meter snø den siste uka. Alle skianleggene i Sør-Norge melder om en halvmeter snø eller mer.

Påskekuppet

Vent til siste dag før påskeferien og ring direkte til utleierne hvis du vil gjøre det helt store påskekuppet. Du må kanskje ta noen telefoner før du finner ledige plasser, men til gjengjeld er det mulig å prute. En Dagblad-test viser at du fort kan spare 3000 kroner på en middels dyr hytte eller leilighet.

Du bør også velge bosted ved litt mindre skianlegg eller helst ved langsrennsløypene. Her kan du virkelig få en bra hytte for et par-tre tusenlapper.

Her er det ledige hytter

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer