Legekandidater fremstilles for varetekt

Østfold Sentralsykehus i Fredrikstad skal gjennomgå sykehusets beholdning og uttak av narkotiske stoffer etter at to turnuskandidater ved sykehuset er arrestert og siktet for bruk og oppbevaring av narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi har ikke hatt mistanke om at de to har ruset seg i arbeidstiden. Turnuskandidatene ved sykehuset blir ekstra godt passet på. Og arbeidsmiljøet blant legene er så tett, at rusmisbruk raskt vil bli oppdaget, sier avdelingsoverlege Ragnar Dahle ved sentralsykehuset..

- Det som skjer i turnuskandidaters fritid, er ikke vårt ansvar så lenge de gjør jobben sin, sier Dahle.

Håndgemeng

De to er også siktet for legemsbeskadigelse og for vold mot politiet, etter at de motsatte seg arrestasjon. De to kommer til å bli begjært varetektsfengslet, opplyser politiet.

De to turnuskandidatene ble arrestert om kvelden 1. mai etter at politiet kom til en leilighet der de to befant seg sammen med en kvinne. I leiligheten ble det, ifølge politiet, funnet piller, brukerutstyr for narkotiske stoffer og en liten klump hasj.

Da politiet gikk til arrestasjon skal en av kandidatene ha skallet en politibetjent i ansiktet slik at han måtte legges inn på sykehus.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer