- Legen ødela penisen min for all framtid

Nå søker Arnfinn Andreassen (66) om erstatning.

UHELBREDELIG KREFT: Arnfinn Andreassen har fått cellegift og stråling for å bremse kreften og forlenge livet, men kreftfri blir han ikke. Andreassen har så store hevelser i underkroppen etter en underlivsundersøkelse at han ikke kan ha på seg vanlige bukser.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
UHELBREDELIG KREFT: Arnfinn Andreassen har fått cellegift og stråling for å bremse kreften og forlenge livet, men kreftfri blir han ikke. Andreassen har så store hevelser i underkroppen etter en underlivsundersøkelse at han ikke kan ha på seg vanlige bukser. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arnfinn Andreassen (66) visste ennå ikke at han hadde kreft da han ble henvist til en cystoskopiundersøkelse hos en urolog i Vestfold på grunn av vannlatingsproblemene han hadde slitt med i lengre tid.

- Slakterbenk - Jeg hylte av smerte, blodet sprutet, men urologen trykket på med instrumentet sitt likevel. Det var som å være på en slakterbenk, sier Andreassen til Dagbladet.

66-åringen forteller at legespesialisten først avblåste undersøkelsen etter at en sykepleier ba ham om å stoppe fordi hun så hvilke lidelser han ble utsatt for.

«Først da stoppet inngrepet, og kjønnsorganet mitt var ødelagt for all framtid», siteres Arnfinn Andreassen i et skriv Pasient- og brukerombudet i Vestfold har sendt til Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) på hans vegne.

Andreassen viser til at urologen var svært hardhendt, og at det derfor har vært en svikt i helsehjelpen. Det anføres også overfor NPE at skaden er langt større enn han som pasient må kunne forvente etter en cystoskopiundersøkelse.

- Jeg var godt trent, og har drevet med håndball og fotball i all min tid. Etter underlivsundersøkelsen tok dette brått slutt, sier 66-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer