- Legene på sykehuset har rett og slett svartelistet meg

Sissel Johnsen (48) er forbannet og fortvilet, men nekter å gi opp, selv om hun nå føler seg uønsket hos legene på Universitetssykehuset i Troms.

-UØNSKET : Sissel Johnsen har store helseproblemer etter ulykker Engelske leder fastslår at hun har nakkeskade. - Sykehuset i Tromsø vil ikke utrede meg på ny, sier Sissel Johnsen.  Foto: Hans Arne Vedlog  /  Dagbladet
-UØNSKET : Sissel Johnsen har store helseproblemer etter ulykker Engelske leder fastslår at hun har nakkeskade. - Sykehuset i Tromsø vil ikke utrede meg på ny, sier Sissel Johnsen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Sissel Johnsen (48) er en av mange nordmenn som ikke fungerer normalt, etter en nakkeskade. Livet har ikke blitt slik Sissel Johnsen hadde håpet.

I over tjue år har hun slitt med kroniske smerter etter en trafikkulykke.

- Det begynte med stiv nakke, brystsmerter og en kvalmende hodepine, etter at bilen jeg kjørte ble påkjørt like før jul i 1993. Verre ble det etter at jeg ble dyttet og slo hodet i asfalten i 2006. Jeg besvimte og våknet opp hjemme.

- Smertene var kraftige og intense. Noen dager seinere ble jeg sendt på røntgen. Legene fant ingen brudd, eller noen synlige skader. Jeg ble bare verre og verre. Hadde kroniske nakkesmerter og har siden vært plaget av svimmelhet.

Ingen hjelp Sissel Johnsen gikk inn og ut av sykehuset i Tromsø sommeren 2006, uten av legene fant ut hva som var galt.

-Høsten 2006 fikk jeg de første anfallene. Det begynner med en intens hodepine. Jeg får stemmeproblemer, og problemer med å snakke. Før lammelsen kommer i ansiktet, og jeg får problemer med å gå, forteller Sissel Johnsen.

- Flere ganger har jeg blitt hentet av ambulansen og luftambulansen. Legene har trodd at jeg har fått slag. Men etter noen timer på sykehuset, finner legene ingenting, og de siste to åra har jeg bare blitt sendt hjem. UNN (Universitetssykehuset Nord-Norge) nekter å ta meg inn. Når legene på nevrokirurgisk avdeling får høre navnet mitt, sier de stopp og går i svart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer