Legeparet hyret leiemordere for å drepe eksene. Så ble de lurt trill rundt

Rettssaken mot den amerikanske legen Leon Jacob avslører detaljene om de forferdelige drapsplanene, og hvordan han og den nye kjæresten ble tatt.

«KIDNAPPET»: Eks-kjæresten til legen Leon Jacob, Meghan Verikas, var med på å iscenesette sin egen kidnapping, og gikk med på å la seg stripse på hender og føtter, samt knebles. Onsdag ble disse bildene presentert for retten.
«KIDNAPPET»: Eks-kjæresten til legen Leon Jacob, Meghan Verikas, var med på å iscenesette sin egen kidnapping, og gikk med på å la seg stripse på hender og føtter, samt knebles. Onsdag ble disse bildene presentert for retten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I begynnelsen av 2017 møttes Leon Jacob og Valerie McDaniel. Han lege og hun en suksessfull og høyt elsket veterinær i Houston-området i Texas.

Men begge hadde en mørk fortid, og grusomme planer for framtida.

Politiet mener de bare hadde vært sammen et par måneder før de la en forferdelig plan som skulle endre livene deres for alltid.

Tiltalt for å ha hyret leiemorder

Legen Jacob kom akkurat ut av et langvarig forhold. Det ble slutt da ekskjæresten hans anklagde ham for vold. Etter bruddet anklagde hun også legen for forfølgelse, anklager som kunne gjøre slutt på legekarrieren hans.

Men så møtte han Valerie McDaniel. Hun sto midt i en skilsmisse etter 17 års ekteskap og var i konflikt med mannen om omsorgen for barna.

Jacob hadde flere forhold på rullebladet fra tidligere, men det var etter det siste forholdet tok slutt, politiet mener livet hans virkelig sklei ut.

I den pågående rettssaken mot Jacob er han anklaget for å forsøke å hyre inn leiemordere for å drepe ekskjæresten.

Også den nye kjæresten Valerie McDaniel var siktet for å ha bestilt drap på sin eksmann, men McDaniel tok sitt eget liv dager etter at paret ble arrestert i mars i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer