Mislykkede penisforstørrelser:

Leger advarer mot penistrend

- Enkelte kan aldri ha sex igjen.

PORT MORESBY: Problemet er ikke bare i Port Moresby, hovedstaten i Papua Ny-Guinea, sier legen. Foto: Peter Parks/AFP
PORT MORESBY: Problemet er ikke bare i Port Moresby, hovedstaten i Papua Ny-Guinea, sier legen. Foto: Peter Parks/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leger i Papua Ny-Guinea advarer menn mot å injiserer seg med fremmedstoffer som kokosolje og silikon for å få større penis. De mener dette er så utbredt at det har blitt et nasjonalt problem.

- Jeg har sett fem tilfeller hver uke de siste to åra, og dette er bare de mennene som søker hjelp, sier Akule Danlop, kirurg ved Port Moresby General Hospital i Papua Ny-Guinea, til The Guardian.

Danlop forteller at mange av disse mennene pådrar seg store skader. Fra unormale klumper som vokser over penis, til store sår som sprekker. Noen har problemer med å urinere og å få ereksjon.

- Lurt

Glen Mola, professor i gynekologi ved Universitetet i Papua Ny-Guinea, mener mange av disse mennene har blitt lurt av folk som vil tjene penger på deres usikkerhet.

- De blir lurt til å betale penger for en forstørrelse som ender med alvorlige skader. Enkelte kan aldri ha sex igjen, sier han til The Guardian.

Han tror injeksjonene ofte ble utført privat av helsearbeidere eller sykepleiere som ønsker å tjene litt ekstra utenfor jobben.

- Aldri hørt om

- Jeg har vært urolog i femten år, og har aldri sett eller hørt om noe liknende, sier Hans Thorwild Thomassen, urolog ved Sørlandet sykehus i Kristiansand, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer