Leger tiltalt for ecstacy-bruk

To leger er tiltalt for bruk av ecstacy før de skal ha påtatt seg et slags torpedooppdrag for en felles venninne. Legene skulle angivelig hente en CD-spiller i en leilighet i Fredrikstad for kvinnen. Affæren endte med at legene er tiltalt for ransforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Statsadvokat Olaf R. Kløvstad i Oslo, som har reist tiltalen mot legene, har tatt forbehold som å legge ned påstand om at begge fradømmes retten til å praktisere som leger i fem år.

Saken, som er enestående i sitt slag, begynner i Fredrikstad byrett mandag morgen. Legene erkjenner ikke straffskyld etter tiltalen, etter det Dagbladet får opplyst.

Angivelig torpedooppdragDet var fredag 1. mai i år at legene, som arbeidet på byens sykehus, møtte opp i en leilighet i Fredrikstad - for å utføre angivelige torpedooppdraget. Legene skal ha forsøkt å få tilbake en CD-spiller - eller få en mann i leiligheten til å betale 5000 kroner som kompensasjon. Som et ultimatum kunne mannen få fire dagers utsettelse, hvis han da betalte 10.000 kroner.

Ifølge tiltalen skal den ene legen ha skallet til mannen i leiligheten, slik at han mistet ei fortann, etter det Dagbladet får opplyst.

- Betaler du ikke tirsdag, skal vi eller andre komme tilbake og skade de alvorlig fysisk. Kontakter du politiet, kommer torpedoer fra det pakistanske mafiamiljøet og tar deg, skal en av legene har truet med - før de forlot leiligheten ved 13.30-tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer