Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Legesenter evakuert etter mystisk lukt

30 personer ble evakuert.

Har du tips eller bilder? Send til 2400@db.no!

Rett før klokka 15.30 ble et bygg på Kjøita i Kristiansand evakuert etter at en uidentifisert lukt ble rapportert i lokalene. Det er blant annet et legesenter på stedet.

- Det ble meldt om en skarp lukt, som kan være gass. Mange er utenfor, og folk inne jobber med å få resten ut, opplyser Knut Odde, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til Dagbladet.

I alt 30 personer ble evakuert fra bygget. Flere beskrev symptomer som kløe i luftveier og sviende øyne. Disse bes kontakte legevakt om symptomene vedvarer.

Ingen er skadd i hendelsen.

Kilden er så langt ikke identifisert, og ingen er mistenkte i saken, opplyser operasjonsleder Eivind Formo til Dagbladet rett etter klokka 17.00. Brannvesenet har heller ikke funnet utslag på gass.

- Det har ikke vært noen lekkasje eller gassutslipp. Teorien er at noen har brukt tåre- eller CS-gass eller pepperspray i oppgangen i bygget, sier Formo.

Dette er i så fall ting som rammes av våpenloven, og politiet oppretter sak for å etterforske forholdet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling