Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Legg det ned

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Likestillingssenteret under Barne- og familiedepartementet er i storm om dagen. Statskonsult har evaluert det, og funnet ut at det er en umulig konstruksjon. Det er nemlig både forskingssenter og propagandasentral. I tillegg får nå direktøren, Mona Larsen-Asp, så ørene flagrer etter sitt utspill i Dagbladet mot idrettsjentene som lar seg avbilde i minimale tekstiler. Hun driver gammeldags sosialdemokratisk likestillingspolitikk, sies det.
  • Likestillingssenteret er en typisk sosialdemokratisk konstruksjon, der informasjon og forskning er plassert i samme gryte. Det har stått strid om institusjonen fra første stund. Mange av standpunktene direktørene har inntatt, har vært provoserende. Det er selvsagt bra. Men når Statskonsult nå finner selve institusjonsløsningen uheldig, kan det være god grunn for departementet til å avskaffe det hele. Kunnskapsproduksjon og politisk påvirkning er en dårlig blanding.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media