Legger press på FBI: «Større enn Watergate»

Donald Trump med nådeløst slag mot Russland-etterforskningen.

IKKE NÅDIG: Trump omtaler FBI sin Russlandetterforskning som en heksejakt etter at hans advokat Michael Cohen fikk sitt kontor ransaket i helgen. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var det ett år siden Robert Mueller ble ansatt som spesialetterforsker for å undersøke om president Donald Trump fikk hjelp fra Russland i valgkampen i 2016. Og nå slår Trump knallhardt tilbake.

Natt til i går hevdet Trumps advokat, Rudy Guiliani at Mueller har fortalt ham at han ikke vil sikte presidenten i sin etterforskning.

- Alt de kan gjøre er å skrive rapport, sa han til CNN.

Twitter-tirade

Torsdag tok imidlertid presidenten til Twitter og hevdet at en FBI-informant hadde spionert på valgkampanjen hans på ulovlig vis. Men først: En liten tirade mot etterforskningen.

- Gratulerer Amerika. Vi er nå inne i det andre året av den største heksejakten i amerikansk historie - og de har ennå ikke funnet noen hemmelige avtaler eller hindringer. Den eneste sammensvergelsen, var den som ble gjort av Demokratene som ikke maktet å vinne valget, til tross for at de bruke masse mer penger.

- Til tross for den motbydelige, ulovlige og uberettigede heksejakten, har vi hatt de 17 mest suksessfulle månedene av en administrasjon i amerikansk historie - med god margin!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer